Welkom bij Beautique Monique. De salon wordt gerund door Monique van Dalen, sinds 2010 gediplomeerd en gepassioneerd schoonheidsspecialiste. Of u nu voor huidverbetering komt of puur om te ontspannen. In de salon wordt u altijd helemaal in de watten gelegd. Ik werk bewust zelfstandig om de kwaliteit van de behandelingen ten alle tijden te kunnen garanderen. Iedere klant is voor mij even belangrijk. Er is naast de behandeling ook altijd even tijd voor bijvoorbeeld  een lekkere kop cappuccino of thee met wat lekkers.

Kom langs voor een hoogstaande gezichtsbehandeling, altijd inclusief epileren en dieptereiniging. Of besteed aandacht aan de huidconditie door middel van de nieuwste rage; de bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd op het onderhuidse bindweefsel met als doel verjonging, opheffing van verklevingen en versteviging van de huid. Het geeft fantastische resultaten. Ook voor harsbehandelingen, verven, epileren, lichaamsmassages, manicure en voetverzorging bent u van harte welkom in de salon. En kinderfeestjes op het gebied van beauty geef ik ook met het grootste plezier. Wordt het de parfum Glitz, de Total Glamour of toch liever de nail & Shineparty!

Met de milde producten van Webecos Cosmetica en Neoderma worden alle behandelingen tot een hoger level getild. Allergische reacties komen eigenlijk nooit voor. Dus boek nu een heerlijk verwenmomentje voor je zelf en kom helemaal tot rust.

 

Heel graag tot ziens bij Beautique Monique!