*ACTIE* Bent u voor het eerst in de salon? Boek uw eerste gezichtsbehandeling en krijg een oogmasker cadeau bij uw behandeling. Vermeld ‘actie oogmasker’ bij het opmerkingenveld van uw boeking. * Alleen geldig bij boeking via www.beautique-monique.nl.

Ik ben Monique van Dalen (38), getrouwd met Tim en moeder van tweeling Siem & Saar. Als allround schoonheidsspecialiste run ik de salon sinds 2010. Of u nu voor huidverbetering komt of puur om te ontspannen, in de salon kunt u altijd rekenen op professioneel huidadvies en kwalitatief hoogstaande behandelingen. Het is mijn passie om mensen nog mooier te maken. U gaat dan ook pas naar huis als u tevreden bent! Naast diverse gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassages, harsen, verven, epileren, gerstekorrels en gellak, kunt u ook terecht voor o.a. bindweefselmassage en dermaroling.

Ook voor de invulling van een kinderfeestje hoeft u ook niet verder te kijken. Ik heb het leukste werk dat er is, want ik geef allerlei feestjes op beauty gebied, gewoon bij u thuis! Ik ben naast schoonheidsspecialiste jarenlang leerkracht geweest en weet daarom als geen ander hoe kinderen het graag willen en hoe ik de aandacht vast kan houden.

Wil je op de hoogte blijven van alles op beautygebied, nieuwtjes en aanbiedingen, volg me dan ook op instagram of facebook!
 
 
Heel graag tot ziens bij Beautique Monique!