Je hebt een nieuwe website, blog of je hebt een tof idee voor een artikel. En wat de inhoud van het stuk moet worden, dat weet je. Maar hoe zet je het boeiend en fijn leesbaar op papier? Wat is relevante informatie en wat niet? Hoe begin je? Wat is een goed slot? Er zijn talloze trucjes die je kunt leren om een goede tekstschrijver te worden, maar soms laat je het gewoon liever over aan een ander. Want schrijven is ook een gevoel dat niet uit te leggen is.

Een tekst maak je aantrekkelijk door visuele aspecten toe te voegen zoals foto’s of video’s. Potentiële klanten zullen op deze manier naar de tekst getrokken worden. Maar de inhoud is hierbij net zo belangrijk, al dan niet belangrijker. Want je kunt nog zoveel te bieden hebben, maar lukt het niet om dat te vertalen in een goede en pakkende tekst, klikt de potentiële klant zo weer verder.

Tekst schrijven heb ik altijd leuk gevonden. Het scheelt ook dat ik het makkelijk vind om te doen. De woorden komen als het ware vanzelf. Een voordeel wellicht, maar daar kan een ander weer mooi de vruchten van plukken. Want wat als we onze krachten nu gewoon bundelen. Jij levert de inhoud en ik maak er iets moois van dat lekker wegleest. En die tekst, die hoeft in dit geval niets te maken te hebben met de beautybranche. Ik kan iedereen op weg helpen die een tekstschrijver zoekt.
 

Interesse? Neem contact met me op om voor te leggen waar het over gaat, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!