Iets over mij
Ik ben Monique van Dalen (39), getrouwd met Tim en moeder van tweeling Siem & Saar. Als allround schoonheidsspecialiste run ik mijn salon sinds 2010. Ik richt mij met veel plezier op het verbeteren van uw huidconditie, ook van binnen. Maar of u nu voor huidverbetering komt of puur om te ontspannen, in de salon kunt u altijd rekenen op professioneel huidadvies en kwalitatief hoogstaande behandelingen. Het is mijn passie om mensen nog mooier te maken. U gaat dan ook pas naar huis als u tevreden bent! Naast diverse gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassages, harsen, verven, epileren, gerstekorrels kunt u ook terecht voor o.a. bindweefselmassage, cupping en dermaroling.

Voor de invulling van een beautyfeestje hoeft u ook niet verder te kijken. Voor zowel kinderen als volwassenen verzorg ik feestjes aan huis. Dus heeft u een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of gewoon een leuke avond met vriendinnen, ik sta garant voor het leukste en leerzaamste feestje. Psst: naast schoonheidsspecialiste ben ik jarenlang leerkracht geweest in het basisonderwijs, dus u kunt wat mij betreft lekker even ontspannen tijdens het feestje.

Volg mij voor bindweefseloefeningen, faceyoga en meer op beautygebied en klik op deze links van instagram en/of facebook!
 
 
Heel graag tot ziens bij Beautique Monique!