Het leukste en origineelste beautyfeestje boek je bij Beautique Monique! Sinds 2011 creeër ik de leukste kinderfeestjes bij mensen thuis. Geen gedoe, geen gehaast en altijd één groot feest. Ga lekker achterover zitten of kom er gezellig bij. Jij hoeft in ieder geval de verantwoordelijkheid even niet te dragen. Naast mijn beroep als schoonheidsspecialist ben ik jaren leerkracht in het basisonderwijs geweest. Niet alleen weet ik hoe ik de kinderen erbij kan houden, maar ook weet ik als geen ander dat ze het ZELF willen doen. Jij zorgt voor het lekkers, ik voor de rest!

De feestjes zijn mogelijk in Haarlem en omgeving en worden geven op WOENSDAGMIDDAG. Zie voor bijkomende reiskosten buiten Haarlem het kopje: REISKOSTEN EN VOORWAARDEN.

Parfum Glitzparty! 

Wie wil er nu niet omgeven worden door een heerlijk parfum dat je bovendien helemaal zelf gemaakt hebt! Met dit feestje creëer je jouw eigen parfum van maar liefst 30 ml. Niet alleen bepaal je zelf welke geuren jouw parfum bevat, maar ook welke kleur jouw parfum heeft en welke glitters. We beginnen met een gezellige geblinddoekte quiz. Daarna gaan we aan de slag met maatbekers en pipetten tot de parfum helemaal perfect gemengd is. Ten slotte voorzien we de parfum van een naam en versieren we het parfumflesje met o.a. steentjes, lint en tape.

De jarige mag een extra parfumtester vullen en versieren voor in de tas of etui.

Leeftijd: 5 -14 jaar
Duur: +-1,5 uur
Kosten: € 125 (1 t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer € 15 p.p.

Soapy Slimeparty! 

Na wat leuke weetjes en een toffe geblinddoekte quiz, maken we 100 ml slimy handzeep door middel van allerlei proefjes. We meten, testen en roeren en ineens hebben we slime zeep. Wauw, dat is gaaf! Dan nog even beslissen welke kleur de zeep moet krijgen en welk geurtje. En vergeet de glitters natuurlijk niet voor een extra feestelijk effect. Dan kan hij in het flesje. Tot slot versieren we het zeepflesje en voorzien het van een etiket, lint, steentjes en tape. Handen wassen is nog nooit zo leuk geweest. Dit feestje is ook leuk als er jongens mee doen.

Tot slot is er nog een klein kadootje voor de jarige!

Leeftijd: 5- 14 jaar
Duur: +-1,5 uur
Kosten: € 125 (1 t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer € 15 p.p.

Scrub & Glamourparty!

Een heerlijk, zacht huidje die ook nog eens lekker ruikt; dat klinkt als een goeie combinatie. En dat is het ook! Daarom gaan we aan de slag met het maken van onze eigen hand-en lichaamsscrub. Maar wel eentje die onze huid zijdezacht maakt, terwijl hij hem ook verzorgd. Goed het recept doornemen en dan afmeten, mengen, roeren en een gezellig kleurtje erbij. Oeh, vergeet de glitters niet. Is hij al perfect? Nee, er moet nog een geurtje bij. Maar deze gaan we wel eerst even blind ruiken. Nu is de scrub bijna klaar. We versieren het potje met tape, steentjes en lint en geven de scrub een naam. Jij bent ready to scrub!

Tot slot is er nog een klein kadootje voor de jarige!

Leeftijd: 5- 14 jaar
Duur: +-1,5 uur
Kosten: € 125 (1 t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer € 15 p.p.

Skin Glowparty! 

Je voelen als een echte diva in een schoonheidssalon, hoe leuk is dat! Eerst beginnen we met een gezellige huidquiz.  Nu gaat het echt beginnen en schone handen zijn daarbij een must. Dus handen wassen maar! Haarnetjes op, kwastjes in de aanslag en je bent klaar om te beginnen. Het reinigen en verzorgen doen we met de heerlijke en 100% natuurlijke spullen uit mijn salon van het merk Loveli. Nu is het tijd voor het masker. Deze mag jij zelf maken en opbrengen bij jezelf of bij elkaar. Even intrekken, terwijl we de vragenronde doen. Het masker mag er af, waarna we de huid weer op pijl brengen met de facemist. Tot slot leer ik jullie welke crème of olie we gaan gebruiken en hoe we deze opbrengen. Wat een zacht huidje zeg! Voor thuis krijg je ook een recept mee, waarmee je jouw eigen masker kunt maken met spulletjes die je kunt vinden in de keuken. Stralender ben je nog nooit van een feestje gekomen.

Tot slot is er nog een klein kadootje voor de jarige!

Leeftijd: 5- 14 jaar
Duur: +- 1 tot 1,5 uur
Kosten: € 125 (1 t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer € 15 p.p.

Optioneel: nagels lakken & 2x glittersteentje of stickertje + € 4,50 p.p.

Make-up Glitterparty!

Een fantastisch leuk feestje bij u thuis of op locatie, waarbij de kinderen kennis maken met allerlei soorten make-up en huidverzorging. De kinderen gaan eerst met mij en daarna zelf aan de slag bij hun eigen spiegel. Ze leren precies hoe je stap voor stap een mooie en natuurlijke look creeërd op een schone en verzorgde huid. Van poeder tot lipgloss, oogschaduw tot mascara. Alles wat een kind zich kan wensen, is aanwezig. Nog even met elkaar op de foto met de alle probs en de dag kan al niet meer stuk!

Tip!: Breidt het feestje uit met een hoogwaardig salonmasker van WEBECOS cosmetica. Compleet met gebruik van haarnetjes en maskerkwasten voor gegarandeerd een hoop lol en een zijdezachte gereinigde huid. + € 5 p.p.

Tot slot is er nog een klein kadootje voor de jarige!

Leeftijd: 5-14 jaar
Duur: +- 1 tot 1,5 uur
Kosten:  € 125 (t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer € 15 p.p.

Optioneel: nagels lakken & 2x glittersteentje of stickertje + € 4,50 p.p.

Nail & Shineparty!

Een te gek feestje waarbij alles om geweldig gelakte nagels draait. Na de uitleg gaan de meiden van start met hun eigen ‘nagelwiel’. Op deze nagels mogen ze de mooiste creaties loslaten. Er zijn o.a. talloze kleuren nagellak, stickers, glitters, siersteentjes, toppings, sjablonen, stempels, kwastjes, penseeltjes en sponsjes aanwezig om de nagels een totale metamorfose te geven. En met de voorbeeldkaarten zijn er genoeg ideeën om uit te kiezen. Er schuilt een artiest in ieder kind! Terwijl de kinderen bezig zijn, lak ik hun eigen nagels ook in een mooi kleurtje. Het nagelwiel mag mee naar huis ter inspiratie voor hun volgende nagellaksessie. 

Ps: Zorg voor aanvang van het feestje dat iedereen ongelakte nagels heeft, zodat je meteen kan beginnen!

Tot slot is er nog een klein kadootje voor de jarige!

Leeftijd: 7- 14 jaar
Duur: +-1,5 uur
Kosten: € 125 (t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer € 15 p.p.