Het leukste en origineelste beautyfeestje boek je bij Beautique Monique! Sinds 2011 creeër ik de leukste kinderfeestjes bij mensen thuis. Geen gedoe, geen gehaast en altijd één groot feest. Ga lekker achterover zitten of kom er gezellig bij. Jij hoeft in ieder geval de verantwoordelijkheid even niet te dragen. Naast mijn beroep als schoonheidsspecialist ben ik jaren leerkracht in het basisonderwijs geweest. Niet alleen weet ik hoe ik de kinderen erbij kan houden, maar ook weet ik als geen ander dat ze het ZELF willen doen. Jij zorgt voor het lekkers, ik voor de rest!

De feestjes zijn mogelijk in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Overveen, Santpoort, driehuis, Beverwijk, Heemskerk, Hillegom, Zandvoort, Halfweg, Zwanenburg, Vijfhuizen en Hoofddorp. Zie de voorwaarden voor bijkomende kosten buiten Haarlem.

Parfum Glitzparty! 

Wie wil er nu niet omgeven worden door een heerlijk parfum dat je bovendien helemaal zelf gemaakt hebt! Met dit feestje creëer je jouw eigen parfum van maar liefst 30 ml. Niet alleen bepaal je zelf welke geuren jouw parfum bevat, maar ook welke kleur jouw parfum heeft en welke glitters. We beginnen met een gezellige geblinddoekte quiz. Daarna gaan we aan de slag met maatbekers en pipetten tot de parfum helemaal perfect gemengd is. Ten slotte voorzien we de parfum van een naam en versieren we het parfumflesje met o.a. steentjes, lint en tape.

De jarige mag een extra parfumtester vullen voor in de tas of etui.

Leeftijd: 5 -14 jaar
Duur: +-1,5 uur
Kosten: € 120 (t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer   € 15 p.p.

Slime Soapy Glamparty! 

Na wat leuke weetjes en een toffe geblinddoekte quiz, maken we 100 ml slimy handzeep door middel van allerlei proefjes. We meten, testen en roeren en ineens hebben we slime zeep. Wauw, dat is gaaf! Dan nog even beslissen welke kleur de zeep moet krijgen en welk geurtje. En vergeet de glitters natuurlijk niet voor een extra feestelijk effect. Dan kan hij in het flesje. Tot slot versieren we het zeepflesje en voorzien het van een etiket, lint, steentjes en tape. Handen wassen is nog nooit zo leuk geweest. Dit feestje is ook leuk als er jongens mee doen.

Tot slot is er nog een leuk extra kadootje voor de jarige!

Leeftijd: 5- 14 jaar
Duur: +-1,5 uur
Kosten: € 120 (t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer   € 15 p.p.

Skin Glowparty! 

Je voelen als een echte diva in een schoonheidssalon èn ook nog je eigen scrub maken, dat zijn eigenlijk 2 feestjes in 1. En al is vertroetelt worden heerlijk, zelf iets maken is natuurlijk het allerleukst. Eerst bespreken we alles wat we moeten weten op het gebied van een schone huid met een gezellige vragenronde. Nu gaat het echt beginnen en schone handen zijn daarbij een must. Dus handen wassen maar! Hierna reinigen en verzorgen we de huid met de 100% natuurlijke spullen uit de salon van het merk Loveli. Face wash, Face mist en de Day oil. Wat een heerlijkheid! Nu is het tijd voor de hand-en lichaamsscrub. En die maken we helemaal zelf! Afmeten, mengen, roeren, geurtje en kleurtje erbij. Is hij perfect? Dan kan hij mee naar huis. Maar niet voordat we ons potje een signature touch versiering gegeven hebben, compleet met etiket, tape, steentjes en lint. Stralender ben je nog nooit van een feestje thuisgekomen!

Tip!: Breidt het feestje uit met het gezichtsmasker. Compleet met gebruik van haarnetjes en maskerkwasten voor gegarandeerd een hoop lol en een zijdezachte, gereinigde huid. + € 4,50 p.p.

Tot slot is er nog een leuk extra kadootje voor de jarige!

Leeftijd: 5- 14 jaar
Duur: +-1,5 uur
Kosten: € 125 (t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer   € 15 p.p.

Optioneel: nagels lakken & glitterssteentje of stickertje + € 4,50 p.p.

Make-up Glitterparty!

Een fantastisch leuk feestje bij u thuis of op locatie, waarbij de kinderen kennis maken met allerlei soorten make-up.  De kinderen gaan eerst met mij en daarna zelf aan de slag bij hun eigen spiegel. Ze leren precies hoe je stap voor stap een mooie en natuurlijke look creeërd. Van poeder tot lipgloss, oogschaduw tot mascara. Alles wat een kind zich kan wensen, is aanwezig. Nog even met elkaar op de foto met de alle probs natuurlijk en de dag kan al niet meer stuk!

Tip!: Breidt het feestje uit met een hoogwaardig salonmasker van WEBECOS cosmetica. Compleet met gebruik van haarnetjes en maskerkwasten voor gegarandeerd een hoop lol en een zijdezachte gereinigde huid. + € 4,50 p.p.

Tot slot is er nog een leuk kadootje voor de jarige!

Leeftijd: 5-14 jaar
Duur: +- 1 tot 1,5 uur
Kosten:  € 115 (t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer   € 15 p.p.

Optioneel: nagels lakken & glitterssteentje of stickertje + € 4,50 p.p.

Total Glamourparty!

Deze uitbreiding van de make-up glitterparty is superleuk, want we gebruiken alle spulletjes uit de schoonheidssalon. We bespreken het belang van een goede reiniging en verzorging en wanneer je welke make-up draagt. We oefenen dit alles samen en reinigen en verzorgen stap voor stap. Daarna beginnen we met de make-up. We gaan uiteraard tijdens het feestje voor niets minder dan Total Glamour! Daarna maken we nog even tijd voor een selfie met de probs. 

Tip!: Breidt het feestje uit met een hoogwaardig salonmasker van WEBECOS cosmetica afgestemd op de allergevoeligste huid. Compleet met haarnetjes en maskerkwasten voor gegarandeerd een hoop lol en een zijdezachte gereinigde huid. + € 4,50 p.p.

Tot slot is er nog een leuk kadootje voor de jarige!

Leeftijd: 5-14 jaar
Duur: +-1 tot 1,5 uur
Kosten: € 125 (t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer   € 15 p.p.

Optioneel: nagels lakken & glitterssteentje of stickertje + € 4,50 p.p.

Nail & Shineparty!

Een te gek feestje waarbij alles om geweldig gelakte nagels draait. Na de uitleg gaan de meiden van start met hun eigen ‘nagelwiel’. Op deze nagels mogen ze de mooiste creaties loslaten. Er zijn o.a. talloze kleuren nagellak, stickers, glitters, siersteentjes, toppings, sjablonen, stempels, kwastjes, penseeltjes en sponsjes aanwezig om de nagels een totale metamorfose te geven. En met de voorbeeldkaarten zijn er genoeg ideeën om uit te kiezen. Er schuilt een artiest in ieder kind! Terwijl de kinderen bezig zijn, lak ik hun eigen nagels ook in een mooi kleurtje. De nagelwiel mag mee naar huis ter inspiratie voor hun volgende nagellak sessie.

Ps: Het is handig als de kinderen bij aanvang van het feestje geen nagellak meer op hebben.

Tot slot is er nog een leuk kadootje voor de jarige!

Leeftijd: 7- 14 jaar
Duur: +-1,5 uur
Kosten: € 115 (t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer    € 15 p.p.