Coaching- en adviesgesprek/ 60 min./ investering €75 excl. btw

(Online live) gesprek waarin we ingaan op 1 of meerdere specifieke vragen die jij hebt met betrekking tot jouw beautybedrijf. Dit kan om verschillende praktische vragen gaan zoals bijvoorbeeld; hoe werf ik nieuwe klanten, waar moet ik op letten bij het bepalen van mijn prijzen of hoe zet ik mezelf in de markt. Maar ook thema’s als; kan ik dit wel, wat vinden anderen van me én wat ben ik waard, komen om de hoek kijken bij het starten van een eigen onderneming.
 

Kickstart training/ 3 uur/ investering €195 excl. btw

Een opfristraining in mijn salon waarbij we samen de basiskennis doornemen, handelingen oefenen en evalueren. We leggen de focus op aspecten waar jij extra aandacht aan wil geven. Of dit nu meer inhoudelijke vakkennis betekent of praktische vaardigheden, het doel van de training is jouw potentie omzetten in vakkundigheid, zodat jij met een zeker gevoel kunt starten.
 

Trajectbegeleiding/ 3 maanden/ investering €550 excl. btw

De begeleiding van jouw reis als beginnende ondernemer. Wie ben jij en wat is jouw droom? We brengen in kaart wat er nodig is om deze droom te verwezenlijken. Zijn er aspecten die je tegenhouden om te beginnen? Zijn er dingen waar je tegen aan loopt of tegen op ziet? Heb je praktische vragen? Samen maken we inzichtelijk wat er moet gebeuren om jouw visie voor de toekomst te verwezenlijken. En dan ga je stap voor stap beginnen, mét een extra steuntje in de rug.

Inhoud van het traject:

– telefonisch intakegesprek 30 minuten.
– wensen en doelen inzichtelijk maken per mail.
– (online live) coaching- en adviesgesprek van 60 minuten.
– to do list ‘starten onderneming’ per mail.
– 2e (online live) coaching- en adviesgesprek van 60 minuten.
– 3x telefonisch evalutatiegesprek van 15 minuten.