AANBIEDINGEN:
 
* 20% korting op het harsen van de bovenlip i.c.m. een gezichtsbehandeling naar keuze.

* Repairampul tijdens de behandeling, degene met de meeste werkstoffen in zijn soort, nu €3.

* Bindweefselkuur (6x) nu met €10 extra korting. €160 i.p.v. €195.

* Azulen oil grote fles met dubbele hoeveelheid (500 ml). Nu van €37,60 met 20% korting voor maar €30!
 

Aanbiedingen geldig t/m 31 december 2018 en alleen geldig bij boeking via Beautique Monique.
 
 
NIEUWS:
 
Vanaf heden kunt u terecht voor behandelingen met de dermaroller. De naaldjes van de 0,2 mm roller gebruikt in de salon, perforeren de huid net niet. De huid wordt extra gestimuleerd om collageen aan te maken en is zeer ontvankelijk voor de opname van hoogwaardige werkstoffen. Dit alles zonder huidbeschadigingen en kan daarom vaak herhaald worden. Ideaal om toe te voegen tijdens de gezichtsbehandeling.

De dermaroller 0,5 mm is zeer geschikt voor thuisgebruik. De minuscule onverwoestbare titanium naaldjes van de 0,5 mm roller perforeren de huid op een haast onzichtbare manier. Deze roller is nog effectiever dan de 0,2 mm. De roller gebruik je 1x per 3 weken, waarna je binnen 10 minuten een ampul of zeer hoogwaardig serum opbrengt. De aanmaak van het huid eigen collageen wordt enorm gestimuleerd, waarna de rimpels als het ware worden opgevuld. Dit alles zonder pijn, wondjes of knalrode huid. Rimpels verminderen sterk, fijne lijntjes worden niet tot nauwelijks zichtbaar en de vochtbalans in de huid wordt verbeterd alsmede de doorbloeding van de huid. Deze behandeling is ook een fantastische aanvulling op de bindweefselmassage.

Beautique Monique heeft complete pakketten samengesteld, waarbij u de dermaroller voor de helft van prijs krijgt. Het pakket inclusief dermaroller 0,5 mm, een set active hyaluronzuurampullen en een flesje alcohol van kost €65 i.p.v. €88,50. Kiest u voor het hydraderm serum i.p.v. ampullen, kost het pakket €55 i.p.v. €79,50. De producten zijn goed voor minimaal een half jaar gebruik. De roller kunt u daarna blijven gebruiken. Zorg er wel voor dat er altijd een product met hoge voedingswaarde wordt aangebracht na gebruik van de dermaroller om het effect optimaal te houden.

Voor meer informatie, vraag het aan uw schoonheidsspecialist. Ik doe het graag bij u voor!
 

– Gebruik roller 0,2 mm tijdens een gezichtsbehandeling + €10 inclusief hyaluronzuurampul
– Dermaroller 0,5 mm voor thuisgebruik inclusief serum of ampullen en een flesje alcohol €55 (serum) of €65 (ampullen)