Winter Treatment:

Deze niacinamide gezichtsbehandeling richt op het versterken en beschermen van de huidbarière, van groot belang in de wintermaanden. Niacinamide (vitamine B3). Het stimuleert de aanmaak van ceramiden en vetzuren, die van nature ook voorkomen in de huid en nodig zijn om de barrièrefunctie van de huid in stand te houden. Dit gaat vochtverlies tegen, zorgt voor een gladdere en egalere huid en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Tevens remt Niacinamide ook de inflammatie in de huid af die ontstekingen kunnen veroorzaken. Dit maakt de behandeling ook geschikt voor de behandeling van acné, rosacea of roodheden.

Nu te boeken voor €57,50, met massage voor €65 en met bindweefselmassage voor €72,50.

Zonnebrandcrème

Koop de spf van Loveli met maar liefst 30% korting. Dus ga je nog op wintersport, slag je slag. Minerale zonnebrandcrème werkt meteen!

En vergeet niet:

UV-straling, verantwoordelijk voor vroegtijdige huidveroudering, is 365 dagen per jaar aanwezig. Ik adviseer de delen die het daglicht zien, zoals je gezicht en handen, elke dag in te smeren met een spf 30 of hoger. En kies dan het liefst een zonnebrandcrème voor over de dagcrème in plaats van er in. Zo voorkom je dat de meeste voeding in jouw dagcrème plaats moet maken voor de grote molecuul van de spf-factor.