AANBIEDINGEN:
 
* Gebruik van een collageenbooster (t.w.v. € 6,75) in de salon bij boeking van de Collageen Treatment. Maak de behandeling helemaal compleet i.c.m. de Collageen Eye Pads.

* Probeer de nieuwe Collageen Eye Pads met o.a. collageen, aloë vera, vitamine A, C & E en hyaluronzuur. Je ziet na gebruik direct toename in hydratatie en vermindering van donkere kringen en opgezette huid rondom het oog. Bij elke behandeling te boeken, nu voor €5.

* Nieuw in de salon: gellak met keuze uit 6 kleuren. Geniet lange tijd van mooi gelakte nagels en verwijder de lak gemakkelijk thuis. Kies voor een gezichtsbehandeling en ik manicuur en lak je nagels met gellak met 10 euro korting voor € 20. Je mag ook voor de cosmetische voetbehandeling kiezen. Let op; ik kan alleen gellak verwijderen die door mijzelf opgebracht is.

* Met witte winterbenen de zon in, welnee! Met de selftan van Webecos ben je’natuurlijk’ bruin, zonder de beschadiging van de zon. Smeert makkelijk uit, geen vlekken, kleur blijft lang, kind kan de was doen! Een bestseller in de salon, nu met 10 % korting voor € 17,50.

* Blijf tot 5 dagen het stralende zonnige middelpunt met spraytan van het gelaat (by Marc Inbane). Nu met 1 euro korting voor € 7.

 

Aanbiedingen geldig t/m 31 mei 2019 en alleen geldig bij boeking via Beautique Monique.
 
 
NIEUWS:
 
Nieuw: Gellak van Mixcoco. Vanaf nu heb je langgggg lol van je mooi gelakte nagels. Door middel van de ledlamp wordt de gellak in 1 minuut volledig uitgehard, waardoor de lak enorm lang kras en chipvrij blijft. Het fijne is dat je deze gellak er thuis ook gemakkelijk kunt afhalen, dus hoef je daarvoor niet speciaal terug naar de salon. En met keuze uit 6 kleuren zit er altijd wel een kleurtje voor je bij. Mis je een kleur, geef het door en ik kijk of ik hem in het assortiment kan opnemen. Dus maak een afspraak en stap de salon uit met mooi gelakte nagels die ik eerst ook nog even voor je in model vijl :). Vanaf nu te boeken bij Beautique Monique!
 
– Vanaf december 2018 verkoopt Beautique Monique de heerlijke producten van het merk Loveli. Deze snelgroeiende lijn onderscheid zich door de eerlijke, 100% natuurlijke producten. Allemaal even zacht, puur en bovenal boordevol hoogwaardige werkstoffen. O.a. de deodorant en de face oils zijn nu al bestsellers.

 
– U kunt vanaf nu terecht voor behandelingen met de dermaroller. De naaldjes van de 0,2 mm roller gebruikt in de salon, perforeren de huid net niet. De huid wordt extra gestimuleerd om collageen aan te maken en is zeer ontvankelijk voor de opname van hoogwaardige werkstoffen. Dit alles zonder huidbeschadigingen en kan daarom vaak herhaald worden. Ideaal om toe te voegen tijdens de gezichtsbehandeling.

De dermaroller 0,5 mm is zeer geschikt voor thuisgebruik. De minuscule onverwoestbare titanium naaldjes van de 0,5 mm roller perforeren de huid op een haast onzichtbare manier. Deze roller is nog effectiever dan de 0,2 mm. De roller gebruik je 1x per 3 weken, waarna je binnen 10 minuten een ampul of zeer hoogwaardig serum opbrengt. De aanmaak van het huideigen collageen wordt enorm gestimuleerd, waarna de rimpels als het ware worden opgevuld. Dit alles zonder pijn, wondjes of knalrode huid. Fijne lijntjes worden niet tot nauwelijks zichtbaar en de vochtbalans in de huid wordt verbeterd alsmede de doorbloeding van de huid. Deze behandeling is ook een fantastische aanvulling op de bindweefselmassage.

Voor meer informatie, vraag het aan uw schoonheidsspecialist. Ik doe het graag bij u voor!
 

– Gebruik roller 0,2 mm tijdens een gezichtsbehandeling + €10 inclusief hyaluronzuurampul
– Dermaroller 0,5 mm voor thuisgebruik inclusief serum of ampullen en een flesje alcohol €55 (serum) of €65 (ampullen)