AANBIEDINGEN:
 
* Laat je bovenlip en/of kin harsen met 10% korting. Bij boeking van een gezichtsbehandeling krijg je zelfs 15% korting.

* Zomerfacial van 75 min. met toevoeging van vitamine A, C & E. Geschikt voor de rijpere, vochtarme en/of droge huid nu €50. Met gezichtsmassage + €5. Zeer geschikt voor zon aangedane huid.

Vitamine A verbetert de celdeling van de huid, verhoogt de huid vochtigheid, regelt de collageen vorming en voorkomt uitdroging.

Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen en vermindert pigmentvlekken. Het kalmeert de huid en vervaagt rode en/of onrustige plekjes.

Vitamine E werkt ontstekingsremmend en versnelt de wondgenezing. Het helpt de huidbarrière te herstellen en werkt optimaal in combinatie met vitamine C bij acne en pigmentvlekken.

* Nieuw in de salon: gellak met keuze uit 8 kleuren van nude tot rood. Geniet lange tijd van mooi gelakte nagels en verwijder de lak ook gemakkelijk thuis. Mini manicure of voetverzorging + gellak voor de probeer prijs van €20! Let op; ik kan alleen gellak verwijderen van Mixcoco.

* Help je huidje een handje met een pompje extra voeding voor de nacht. Alle gezichtsserums met 10% korting, vanaf €23 voor 30ml.

 

Aanbiedingen geldig t/m 31 juli 2019 en alleen geldig bij boeking via Beautique Monique.
 
 
NIEUWS:
 
Nieuw: Gellak van Mixcoco. Vanaf nu heb je langgggg lol van je mooi gelakte nagels. Door middel van de ledlamp wordt de gellak in 1 minuut volledig uitgehard, waardoor de lak enorm lang kras en chipvrij blijft. Het fijne is dat je deze gellak er thuis ook gemakkelijk kunt afhalen, dus hoef je daarvoor niet speciaal terug naar de salon. En met keuze uit 8 kleuren zit er altijd wel een kleur bij. Dus maak een afspraak en stap de salon uit met mooi gelakte nagels. Vanaf nu te boeken bij Beautique Monique!
 
– Vanaf december 2018 verkoopt Beautique Monique de heerlijke producten van het merk Loveli. Deze snelgroeiende lijn onderscheid zich door de eerlijke, 100% natuurlijke producten. Allemaal even zacht, puur en bovenal boordevol hoogwaardige werkstoffen. O.a. de deodorant en de face oils zijn nu al bestsellers.

 
– U kunt vanaf nu terecht voor behandelingen met de dermaroller. De naaldjes van de 0,2 mm roller gebruikt in de salon, perforeren de huid net niet. De huid wordt extra gestimuleerd om collageen aan te maken en is zeer ontvankelijk voor de opname van hoogwaardige werkstoffen. Dit alles zonder huidbeschadigingen en kan daarom vaak herhaald worden. Ideaal om toe te voegen tijdens de gezichtsbehandeling.

De dermaroller 0,5 mm is zeer geschikt voor thuisgebruik. De minuscule onverwoestbare titanium naaldjes van de 0,5 mm roller perforeren de huid op een haast onzichtbare manier. Deze roller is nog effectiever dan de 0,2 mm. De roller gebruik je 1x per 3 weken, waarna je binnen 10 minuten een ampul of zeer hoogwaardig serum opbrengt. De aanmaak van het huideigen collageen wordt enorm gestimuleerd, waarna de rimpels als het ware worden opgevuld. Dit alles zonder pijn, wondjes of knalrode huid. Fijne lijntjes worden niet tot nauwelijks zichtbaar en de vochtbalans in de huid wordt verbeterd alsmede de doorbloeding van de huid. Deze behandeling is ook een fantastische aanvulling op de bindweefselmassage.

Voor meer informatie, vraag het aan uw schoonheidsspecialist. Ik doe het graag bij u voor!
 

– Gebruik roller 0,2 mm tijdens een gezichtsbehandeling + €10 inclusief hyaluronzuurampul
– Dermaroller 0,5 mm voor thuisgebruik inclusief serum of ampullen en een flesje alcohol €55 (serum) of €65 (ampullen)