AANBIEDINGEN:
 
* Een complete Aromabehandeling met een etherische olie naar keuze. Deze herfst voor €52,50. Met toevoeging van bindweefselmassage i.p.v. de reguliere massage + €10.

* Couperose ampul tijdens de behandeling of voor thuisgebruik; nu €4,50.

* De retinol crème voor ‘s nachts van Webecos. De crème met het hoogst toegestane percentage retinol, Wetenschappelijk bewezen effectief tegen bestaande rimpels en het vertragen van het ontstaan van nieuwe lijntjes. nu met 10% korting voor €46,80 i.p.v. €52.

* Vul je fles of pot na, nu met €3 korting i.p.v. €2.

 

Aanbiedingen geldig t/m 31 oktober 2019 en alleen geldig bij boeking via Beautique Monique.
 
 
NIEUWS:
 
Loveli komt met de nieuwste deodorant; de Power of Zen, hun sterkste deo gemaakt. Beschermt ook op die momenten dat niets anders lijkt te werken. 100% natuurlijk en vanaf nu verkrijgbaar voor €7,99.
 
Nieuw: Gellak van Mixcoco. Vanaf nu heb je langgggg lol van je mooi gelakte nagels. Door middel van de ledlamp wordt de gellak in 1 minuut volledig uitgehard, waardoor de lak enorm lang kras en chipvrij blijft. Het fijne is dat je deze gellak er thuis ook gemakkelijk kunt afhalen, dus hoef je daarvoor niet speciaal terug naar de salon. En met keuze uit 8 kleuren zit er altijd wel een kleur bij. Dus maak een afspraak en stap de salon uit met mooi gelakte nagels. Vanaf nu te boeken bij Beautique Monique!
 
– Vanaf december 2018 verkoopt Beautique Monique de heerlijke producten van het merk Loveli. Deze snelgroeiende lijn onderscheid zich door de eerlijke, 100% natuurlijke producten. Allemaal even zacht, puur en bovenal boordevol hoogwaardige werkstoffen. O.a. de deodorant en de face oils zijn nu al bestsellers.

 
– U kunt vanaf nu terecht voor behandelingen met de dermaroller. De naaldjes van de 0,2 mm roller gebruikt in de salon, perforeren de huid net niet. De huid wordt extra gestimuleerd om collageen aan te maken en is zeer ontvankelijk voor de opname van hoogwaardige werkstoffen. Dit alles zonder huidbeschadigingen en kan daarom vaak herhaald worden. Ideaal om toe te voegen tijdens de gezichtsbehandeling.

De dermaroller 0,5 mm is zeer geschikt voor thuisgebruik. De minuscule onverwoestbare titanium naaldjes van de 0,5 mm roller perforeren de huid op een haast onzichtbare manier. Deze roller is nog effectiever dan de 0,2 mm. De roller gebruik je 1x per 3 weken, waarna je binnen 10 minuten een ampul of zeer hoogwaardig serum opbrengt. De aanmaak van het huideigen collageen wordt enorm gestimuleerd, waarna de rimpels als het ware worden opgevuld. Dit alles zonder pijn, wondjes of knalrode huid. Fijne lijntjes worden niet tot nauwelijks zichtbaar en de vochtbalans in de huid wordt verbeterd alsmede de doorbloeding van de huid. Deze behandeling is ook een fantastische aanvulling op de bindweefselmassage.

Voor meer informatie, vraag het aan uw schoonheidsspecialist. Ik doe het graag bij u voor!
 

– Gebruik roller 0,2 mm tijdens een gezichtsbehandeling + €10 inclusief hyaluronzuurampul
– Dermaroller 0,5 mm voor thuisgebruik inclusief serum of ampullen en een flesje alcohol €55 (serum) of €65 (ampullen)