AANBIEDINGEN:
 
* Bij boeking van een Azuleenbehandeling een gratis ampul t.w.v. €6,50. Met toevoeging van bindweefselmassage i.p.v. de reguliere massage + €10.

* Bij boeking van een gezichtsbehandeling verven v/d wenkbrauwen met 25% korting voor €7,90.

* 10% korting op de volledige azuleen lijn van Webecos, de azulen crème, oil en lotion.

 

Aanbiedingen geldig t/m 15 december 2019.
 
 
NIEUWS:
Alles op het gebied van wimpers is hot! En dat snappen we, want er is zoveel mogelijk. In de salon maak ik je graag nog mooier en daarbij ondersteun ik graag de natuurlijke schoonheid. Daarom kun je vanaf half november 2019 terecht voor wimperlifting van de eigen wimper. De wimper, hoe kort ook, is na de behandeling van in totaal 45 minuten gelift en gekruld en daarmee optisch een heel stuk langer geworden en een stuk voller. Combineer dit met verven en mascara is eigenlijk niet meer nodig. Er komen geen extensions of schadelijke stoffen aan te pas. En je hebt er tot 6 weken lol van. Tot het einde van het jaar te boeken voor maar € 34,95 en € 39,95 inclusief verven.
 
Loveli komt met de nieuwste deodorant; de Power of Zen, hun sterkste deo gemaakt. Beschermt ook op die momenten dat niets anders lijkt te werken. 100% natuurlijk en vanaf nu verkrijgbaar voor €7,99.
 
Nieuw: Gellak van Mixcoco. Vanaf nu heb je langgggg lol van je mooi gelakte nagels. Door middel van de ledlamp wordt de gellak in 1 minuut volledig uitgehard, waardoor de lak enorm lang kras en chipvrij blijft. Het fijne is dat je deze gellak er thuis ook gemakkelijk kunt afhalen, dus hoef je daarvoor niet speciaal terug naar de salon. En met keuze uit 8 kleuren zit er altijd wel een kleur bij. Dus maak een afspraak en stap de salon uit met mooi gelakte nagels. Vanaf nu te boeken bij Beautique Monique!
 
– Vanaf december 2018 verkoopt Beautique Monique de heerlijke producten van het merk Loveli. Deze snelgroeiende lijn onderscheid zich door de eerlijke, 100% natuurlijke producten. Allemaal even zacht, puur en bovenal boordevol hoogwaardige werkstoffen. O.a. de deodorant en de face oils zijn nu al bestsellers.

 
– U kunt vanaf nu terecht voor behandelingen met de dermaroller. De naaldjes van de 0,2 mm roller gebruikt in de salon, perforeren de huid net niet. De huid wordt extra gestimuleerd om collageen aan te maken en is zeer ontvankelijk voor de opname van hoogwaardige werkstoffen. Dit alles zonder huidbeschadigingen en kan daarom vaak herhaald worden. Ideaal om toe te voegen tijdens de gezichtsbehandeling.

De dermaroller 0,5 mm is zeer geschikt voor thuisgebruik. De minuscule onverwoestbare titanium naaldjes van de 0,5 mm roller perforeren de huid op een haast onzichtbare manier. Deze roller is nog effectiever dan de 0,2 mm. De roller gebruik je 1x per 3 weken, waarna je binnen 10 minuten een ampul of zeer hoogwaardig serum opbrengt. De aanmaak van het huideigen collageen wordt enorm gestimuleerd, waarna de rimpels als het ware worden opgevuld. Dit alles zonder pijn, wondjes of knalrode huid. Fijne lijntjes worden niet tot nauwelijks zichtbaar en de vochtbalans in de huid wordt verbeterd alsmede de doorbloeding van de huid. Deze behandeling is ook een fantastische aanvulling op de bindweefselmassage.

Voor meer informatie, vraag het aan uw schoonheidsspecialist. Ik doe het graag bij u voor!
 

– Gebruik roller 0,2 mm tijdens een gezichtsbehandeling + €10 inclusief hyaluronzuurampul
– Dermaroller 0,5 mm voor thuisgebruik inclusief serum of ampullen en een flesje alcohol €55 (serum) of €65 (ampullen)