Je eigen schoonheidssalon of beautybedrijf opzetten. Voor velen is het een droom om voor zichzelf te beginnen. En jij wil dit ook of je hebt deze stap al gezet. Hoe gaaf is het dat je het lef had om er voor te gaan. Je bent enthousiast om te gaan beginnen, maar toch blijkt het ondernemen best lastig te zijn, zeker als je ook nog tegen persoonlijke hobbels aanloopt. Alle begin is moeilijk! Maar met de juiste kennis en geloof in je kunnen, laat je het begin snel achter je.
 
 
Ik ben benieuwd of onderstaande gedachtes op jou van toepassing zijn!
 
* Je wilt gaan starten met je eigen bedrijf in de beautybranch, maar je weet niet waar je moet beginnen.

* Je voelt je onzeker over je kennis en kunnen.

* Je voelt je belemmerd door invloeden van buitenaf.

* Je hebt je diploma schoonheidsspecialiste al behaald, maar wilt je kennis opfrissen zodat je kunt starten vanuit een sterke basis.

* Je hebt al een schoonheidssalon of bedrijf in de beautybranch, maar deze wil niet goed van de grond komen.

* Je hebt het eigenlijk best wel druk, maar ziet onder aan de streep te weinig terug.

* Je vindt het lastig om de waarde van jouw diensten te bepalen.

* Je wilt betere verkoopresultaten binnen de salon.

* Je wilt leren hoe je jezelf als specialist kan onderscheiden van de rest.

* Je wilt begrijpen hoe je jezelf als (persoonlijk) merk in de markt zet.

* Je wilt je potentiële klanten leren begrijpen in wat zij zoeken en nodig hebben.

* Je wilt leren wat een prettige manier voor jou is om te communiceren met klanten en andersom.

* Je wilt weten op welke manieren je klanten aan je kunt binden.

* Je wilt leren hoe je jouw website zo kunt indelen dat het meer klanten trekt.

* Je wilt op een eenvoudige en behapbare manier leren over het inzetten van sociale media om je bedrijf te laten groeien.
 
 
Herken je jezelf in één of meerdere van bovenstaande situaties? Dan kan ik jou zeker verder helpen. Mijn specialisme ligt binnen de beautybranche, maar eigenlijk is de meeste kennis voor elke branche inzetbaar.

Met ruim een decennia ervaring als zelfstandig ondernemer en schoonheidsspecialiste, kan ik mezelf een ervaringsdeskundige noemen op dit gebied. Ik ging er destijds met mijn 25 jaar vol in om van mijn salon een succes te maken en dit is mij, met vallen en opstaan, gelukt. En waarom zou ik mijn kennis niet delen om jou verder te helpen om jouw bedrijf te laten uitgroeien tot een onderneming waar je volledig achter kan staan. Of je parttime of fulltime zelfstandig ondernemer wilt worden maakt niet uit, het gaat om een solide basis. Zie het als investering in jezelf, je bedrijf en je toekomst.
 
Kijk onder het kopje ‘trainingspakketten’ voor de mogelijkheden. Deze zijn allen toe te spitsen op jouw persoonlijke behoeftes. Het intakegesprek is altijd kosteloos. In dit telefonische gesprek kunnen we kijken of de klik er is en of ik iets voor je kan betekenen. Laat vooral niets je tegenhouden.
 
 
Het is je passie, je roeping. En dat is het altijd waard!