Total glamourparty!

Hebben jullie iets te vieren? Een bruiloft op komst, een verjaardag, een jubileum of het feit dat jullie vriendinnen zijn. Dan vier ik het graag met jullie mee! En ik neem de schoonheidssalon ook met me mee! Een tutmiddag- of avond om gezellig door te brengen met je vriendinnen, terwijl je huid ondertussen ook heerlijk geniet. Zo lekker kan het zijn!
Voor we starten krijg je eerst een persoonlijke huidanalyse. Ben je al op de goede weg of valt er nog iets bij te leren?
We doen samen een uitgebreide reiniging, fruitzuurlysing en een heerlijk masker. We brengen de ph-waarde van de huid weer op peil en sluiten af met een product afgestemd op jouw huidtype. Daarna nemen de basics door van gezichtsyoga, waarmee jij jouw gelaat in topvorm kan houden. Dat wordt gieren!
Alle spullen komen rechtstreeks uit de salon (Webecos Cosmetics). Zoek je iets voor jouw huid voor thuis, test het dan meteen. Iedereen aanwezig op het feestje krijgt 10% korting om uit te geven aan producten of in te zetten voor een behandeling in de salon.
Duur: 1- 1,5 uur
Kosten: €150 (1 t/m 6 deelnemers), elke extra deelnemer €20)

Wil je zelf een feestje samenstellen, dat kan natuurlijk ook. Vraag naar de mogelijkheden!