*NIEUW – DE STILTE BEHANDELING*

Soms kan genieten in stilte ook wel eens even heel erg fijn zijn. We moeten al zoveel en soms is rust erg nodig. Maar dan is het moeilijk als de ander toevallig wel in de praatmodus zit. Weet dat u in mijn salon bij de boeking aan kunt geven dat u in stilte behandeld wil worden. Zonder gène, no hard feelings! Zet het in het opmerkingenveld bij de boeking of laat het me weten bij uw komst.

Iets over mij
Ik ben Monique van Dalen (40), getrouwd met Tim en moeder van tweeling Siem & Saar. Als allround schoonheidsspecialiste run ik mijn salon sinds 2010. Ik richt mij met veel plezier op het verbeteren van uw huidconditie, ook van binnen. Maar of u nu voor huidverbetering komt of puur om te ontspannen, in de salon kunt u altijd rekenen op professioneel huidadvies en kwalitatief hoogstaande behandelingen. Het is mijn passie om mensen nog mooier te maken. U gaat dan ook pas naar huis als u tevreden bent! Naast diverse gezichtsbehandelingen bindweefsel- en ontspanningsmassages, kunt u ook terecht voor harsen, verven, epileren en het verwijderen van losse gerstekorrels.

Voor de invulling van een kinderfeestje hoeft u ook niet verder te kijken. Ik verzorg de allerleukste feestjes bij u thuis op de woensdagmiddag. Psst: naast schoonheidsspecialiste ben ik jarenlang leerkracht geweest in het basisonderwijs, dus u kunt wat mij betreft lekker even ontspannen tijdens het feestje.

Volg mij voor bindweefseloefeningen, faceyoga en meer op beautygebied en klik op deze links van instagram en/of facebook!
 
 
Heel graag tot ziens bij Beautique Monique!