*ACTIE* Komt u voor het eerst in de salon? Dan krijgt u een gratis oogmasker cadeau bij uw gezichtsbehandeling. Vermeld ‘actie oogmasker’ bij het opmerkingenveld van uw boeking. Let op: deze actie is alleen geldig bij boeking via www.beautique-monique.nl

Iets over mij
Ik ben Monique van Dalen (39), getrouwd met Tim en moeder van tweeling Siem & Saar. Als allround schoonheidsspecialiste run ik de salon sinds 2010. Ik richt mij met veel plezier op het verbeteren van uw huidconditie, ook van binnen. Maar of u nu voor huidverbetering komt of puur om te ontspannen, in de salon kunt u altijd rekenen op professioneel huidadvies en kwalitatief hoogstaande behandelingen. Het is mijn passie om mensen nog mooier te maken. U gaat dan ook pas naar huis als u tevreden bent! Naast diverse gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassages, harsen, verven, epileren, gerstekorrels kunt u ook terecht voor o.a. bindweefselmassage, cupping en dermaroling.

Voor de invulling van een beautyfeestje hoeft u ook niet verder te kijken. Voor zowel kinderen als volwassenen verzorg ik feestjes aan huis. Dus heeft u een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of gewoon een leuke avond met vriendinnen, ik sta garant voor het leukste en leerzaamste feestje. Psst: naast schoonheidsspecialiste ben ik jarenlang leerkracht geweest in het basisonderwijs, dus u kunt wat mij betreft lekker even ontspannen tijdens het feestje.

Volg mij voor bindweefseloefeningen, faceyoga en meer op beautygebied en klik op deze links van instagram of facebook!
 
 
Heel graag tot ziens bij Beautique Monique!