Het leukste en origineelste kinderfeestje boek je bij Beautique Monique! Sinds 2011 verzorg ik met het grootste plezier onvergetelijke kinderfeestjes aan huis of op locatie. Naast mijn beroep als schoonheidsspecialist ben ik jaren leerkracht in het basisonderwijs geweest. Ik heb daar geleerd wat de beste opbouw van een feestje is én dat ze het graag zelf willen doen. En ook niet onbelangrijk; de ouders, die kunnen even lekker achterover leunen!

 

Parfum Glitzparty! 

Wie wil er nu niet omgeven worden door een heerlijk parfum dat je bovendien helemaal zelf gemaakt hebt! Met dit feestje creëer je je eigen parfum van maar liefst 30 ml. Niet alleen bepaal je zelf welke geuren jouw parfum bevat, maar ook welke kleur jouw parfum heeft en welke glitters als je er mee schut. We beginnen met een gezellige geblinddoekte geurenquiz. Daarna gaan we aan de slag met maatbekers en pipetten tot de parfum helemaal perfect gemengd is. Ten slotte voorzien we de parfum van een naam en versieren we het parfumflesje met stickers, strassteentjes, lint en tape.

De jarige mag een extra parfumtester vullen voor in de tas of etui.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Duur: +-1,5 uur
Kosten: € 100 (t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer € 14,95 p.p.

Optioneel: extra tester (2ml) + € 2,00 p.p.

 

Soapy Glamparty! 

Na wat leuke weetjes en een toffe quiz, maken we 100 ml handzeep door middel van scheikundige proefjes. We Meten, wegen en roeren totdat we de perfecte handzeep hebben. Bepaal zelf welke kleur jouw zeep en welk geur jouw zeep moet hebben. En vergeet de glitters niet voor een extra feestelijk effect. Tot slot versieren we het zeeppompje en voorzien het van een mooi etiket, lint en tape. Handen wassen is nog nooit zo leuk geweest.

Tot slot is er nog een leuk extra kadootje voor de jarige!

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Duur: +-1,5 uur
Kosten: € 100 (t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer € 14,95 p.p.

 

Skin Glowparty! 

Een schone, zijdezachte huid. Je voelen als een prinses in een schoonheidssalon, wie wil dat nu niet! Vertroeteld worden is heerlijk, maar je producten zelf maken is natuurlijk het allerleukst. Schone handen zijn een must, dus we beginnen met handen wassen en onze handen scrubben. Daarna reinigen we uitgebreid de huid met milk en lotion van Webecos. Hierna maken we zelf een zachte peeling waarmee we onze huidjes weer helemaal stralend maken. Dan gaan we aan de slag met het 100% natuurlijke masker. Tot slot reinigen we de huid weer met de spullen van Webecos en sluiten we met een crème het beautyfeestje af. Zelfs geschikt voor de allergevoeligste huid. Weer helemaal opgepept en ready to glow!

De jarige krijgt een potje scrub proefje voor thuis.

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Duur: +-1,5 uur
Kosten: € 105 (t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer € 14,95 p.p.

 

Make-up Glitterparty!

Een fantastisch leuk feestje bij u thuis of op locatie, waarbij de kinderen kennis maken met allerlei soorten make-up. De kinderen gaan na de uitleg zelf aan de slag bij hun eigen spiegel en krijgen hulp waar nodig. Van poeder tot lipgloss, oogschaduw tot mascara. Alles wat men zich kan wensen, is aanwezig. En natuurlijk de nodige dosis glitters!

Tot slot is er nog een leuk kadootje voor de jarige!

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Duur: +- 1 tot 1,5 uur
Kosten:  € 90 (t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer € 12,95 p.p.

Optioneel: nagels lakken &/ toppings + € 4,50 p.p.
Optioneel: handscrub + € 1,00 p.p.

 

Total Glamourparty!

Deze uitbreiding van de make-up glitterparty is vooral leuk en leerzaam voor kinderen vanaf groep 6. We bespreken het belang van een goede reiniging en verzorging en wanneer je welke make-up draagt. We oefenen dit alles samen met spullen uit de salon en gaan uiteraard tijdens het feestje voor niets minder dan Total Glamour! Daarna maken we nog even tijd voor een selfie met de probs.

Tip!: Breidt het feestje uit met een hoogwaardig salonmasker van WEBECOS cosmetica. Compleet met haarnetjes en maskerkwasten voor gegarandeerd een hoop lol en een zijdezachte gereinigde huid. + € 4,50 p.p.

Tot slot is er nog een leuk kadootje voor de jarige!

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 100 (t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer € 14,95 p.p.

Optioneel: nagels lakken &/ toppings + € 4,50 p.p.
Optioneel: handscrub + € 1,00 p.p.

 

Nail & Shineparty!

Een te gek feestje waarbij alles om de nagels draait. Na de uitleg gaan de meiden van start met het vijlen, verzorgen, lakken, versieren en beplakken van hun eigen en/ of elkaars nagels. Er zijn o.a. talloze kleuren nagellak, stickers, glitters, siersteentjes, toppings, sjablonen, stempels, kwastjes, penseeltjes en sponsjes aanwezig om de nagels een totale metamorfose te geven. En met de voorbeeldkaarten zijn er genoeg ideeën om uit te kiezen. Er schuilt een artiest in ieder kind! Ps: zorg voor schone, ongelakte nagels zodat je meteen kunt beginnen.

Tot slot is er nog een leuk kadootje voor de jarige!

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 100 (t/m 6 kinderen). Elke extra deelnemer € 14,95 p.p.
Optioneel: handscrub + € 1,00 p.p.

 

Heeft u geen tijd of zin om foto’s te maken tijdens één van de feestjes? Beautique Monique stuurt u een document & slideshow met bewerkte foto’s die u naar alle deelnemers kunt sturen als leuk aandenken. + €20

 

                              
Voorwaarden

* Kilometervergoeding buiten Haarlem is 0,21 cent per kilometer. Eventuele parkeerkosten worden in de factuur opgenomen.
* Bij het accepteren van de offerte dient de klant, bij annulering tot 24 uur van tevoren, 50% van de factuur te voldoen. Bij annulering minder dan 24 uur van tevoren, 100%.
* Wijzigingen in aantallen kunnen tot 48 uur van tevoren worden aangepast. Hierna geldt het aantal deelnemers zoals vermeld op de factuur.
* Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
* Betalingen kunnen contant voldaan worden op de dag van het feestje of tot 48 uur van tevoren op rekeningnummer NL10abna0598315004 t.n.v. M. van Dalen.