Ik ben Monique van Dalen (36), getrouwd met Tim en moeder van kleuters Siem & Saar. Sinds 2010 ben ik gediplomeerd en gepassioneerd schoonheidsspecialiste. Of u nu voor huidverbetering komt of puur om te ontspannen, u kunt in ieder geval rekenen op professioneel huidadvies en kwalitatief hoogstaande behandelingen. Het is mijn passie om mensen nog mooier te maken. U gaat dan ook pas naar huis als u tevreden bent! Naast diverse gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassage, harsen, verven, epileren, gellak, gerstekorrels, manicure en voetverzorging kunt u ook terecht voor o.a. bindweefselmassage en microneedling. Cadeaubonnen zijn voor elk bedrag of Treatment verkrijgbaar.

Voor het boeken van een kinderfeestje hoeft u ook niet verder te kijken. Ik kom aan huis of op locatie en geef HET leukste feestje op beauty gebied. Naast mijn werk als schoonheidsspecialiste ben ik jaren leerkracht in het basisonderwijs geweest. Voor mij zijn de kinderfeestjes dan ook als thuiskomen. De partyboxen zijn ook te koop voor thuis, compleet met volledig draaiboek. Een feestje geven is nog nooit zo makkelijk geweest. En ben je op zoek naar een leuk uitje met je dochter. Kom dat samen naar de salon voor de moeder-dochter Treatment. Want samen genieten is nog veel leuker!

Een afspraak plant u heel makkelijk in via de ‘maak nu een afspraak’ button’ op de contactpagina. U komt dan direct in de online agenda (via treatwell). Een afspraak inplannen via app, mail of telefoon mag natuurlijk ook. Voor de openingstijden en de contactgegevens verwijs ik u graag naar de contactpagina.

Heel graag tot ziens bij Beautique Monique!

 

Corona

Momenteel wordt er gewerkt volgens het ‘coronaprotocol’ dat betekent dat ik werk met een mondkapje en iedere klant vraag de handen te ontsmetten met de desinfecterende gel. Ook ben ik in het bezit van een temperatuurmeter, registreer ik elke klant en wordt de stoel na elke klant gereinigd. De vraag is om zoveel mogelijk exact op de tijd van de afspraak te verschijnen en bij ziekteverschijnselen contact op te nemen met de salon. Samen houden we de salon toegankelijk en zo veilig mogelijk. Komt u toch liever even helemaal niet in een salon, maar wilt u uw huid wel graag bijhouden. In overleg stel ik met liefde een ‘doe-het-zelf-pakketje’ voor uw huidtype samen.